Pet_Mondo_Blog
Pet-Mondo-Blog-02
Nasao sam psa_header
Broj napuštenih životinja u Srbiji je iz godine u godinu sve veći. Neki od pasa sa ulice su tu jer su se izgubili, a neki su namerno ostavljeni od strane neodgovornih vlasnika. Evo nekoliko saveta kako možete proveriti da li pas kojeg ste pronašli na ulici ima vlasnika. Učinite dobro delo! Pročitajte ovaj blog i naučite kako i Vi možete pomoći uz samo malo dobre volje!
8. april 2020. Read more
Pas_grize_naslov
Svaki vlasnik psa se bar u jednom trenutku našao u situaciji da se mora boriti sa psom koji uzima i grize njegove stvari. Bez obzira radi li se o omiljenim papučama, novinama, dečjim igračkama ili čak odeći i nameštaju, ova navika može biti iritantna, ali i opasna za vašeg psa. Stoga je važno da pročitate ovaj blog i saznate šta je neophodno preduzeti protiv grickanja stvari.
16. mart 2020. Read more
Ishrana pasa (1)
Većina stručnjaka se slaže da ishrana psa hranom kojom se i sami služimo nije dobro rešenje. Visoki nivoi šećera i masti u njoj, mogu kod pasa da prouzrokuju velike zdravstvene probleme.Ipak, postavlja se pitanje šta im možemo poslužiti kako bi njihove obroke učinili raznovrsnijim? Da li su granule dovoljne ili je za pse bolja "ljudska" hrana?
20. avgust 2019. Read more
Dog_microchip
Gubitak kućnog ljubimca može biti traumatičan, pa čak i tragičan događaj. Odgovorni vlasnici čuvaju svoje kućne ljubimce ogrlicama i identifikacionim pločicama. Nažalost, mačke i psi se uvek mogu izgubiti. S obzirom na to kako je lako psu ili mačku mikročipovati, nema izgovora da to i ne učinite. A, tako i zakon nalaže!
11. jul 2018. Read more
Why_you_should_have_a_pet
Priznajmo, kuce i mace su najbolje što možemo pronaći na internetu ovih dana, a iza svake slatke slike šteneta ili mačke postoji priča za ispričati. Nažalost, nemaju sve mačke i psi srećne životne priče i to sam na kraju i sama shvatila. Većina ljudi je poput mene - nesvesna svoje okoline. Trebalo je da dobijem psa, pa da počnem na drugačiji način da gledam ovaj društveni problem.
7. jun 2018. Read more