Pet_Mondo_Blog
Pet-Mondo-Blog-02
Ishrana pasa (1)
Većina stručnjaka se slaže da ishrana psa hranom kojom se i sami služimo nije dobro rešenje. Visoki nivoi šećera i masti u njoj, mogu kod pasa da prouzrokuju velike zdravstvene probleme.Ipak, postavlja se pitanje šta im možemo poslužiti kako bi njihove obroke učinili raznovrsnijim? Da li su granule dovoljne ili je za pse bolja "ljudska" hrana?
20. avgusta 2019. Ceo tekst
Dog_microchip
Gubitak kućnog ljubimca može biti traumatičan, pa čak i tragičan događaj. Odgovorni vlasnici čuvaju svoje kućne ljubimce ogrlicama i identifikacionim pločicama. Nažalost, mačke i psi se uvek mogu izgubiti. S obzirom na to kako je lako psu ili mačku mikročipovati, nema izgovora da to i ne učinite. A, tako i zakon nalaže!
11. jula 2018. Ceo tekst
Why_you_should_have_a_pet
Priznajmo, kuce i mace su najbolje što možemo pronaći na internetu ovih dana, a iza svake slatke slike šteneta ili mačke postoji priča za ispričati. Nažalost, nemaju sve mačke i psi srećne životne priče i to sam na kraju i sama shvatila. Većina ljudi je poput mene - nesvesna svoje okoline. Trebalo je da dobijem psa, pa da počnem na drugačiji način da gledam ovaj društveni problem.
7. juna 2018. Ceo tekst