Contact us_PM

Ako imate pitanje u vezi naših aktivnosti ili ako želite da se raspitate o određenoj životinji koja je dostupna za usvajanje, o saradnji sa udruženjem Pet Mondo, ili o mogućnosti volontiranja, unesite Vaše kontakt podatke i pošaljite nam poruku. Možete nam pisati i na Facebook-u, X-u, Instagram-u ili Threads-u preko našeg naloga za društvene mreže – Pet Mondo Serbia.

Imajte u vidu da i pored najbolje volje, i mi imamo ograničenja! Mi nismo azil, nemamo svoje prihvatilište i sve povređene, napuštene i zlostavljane životinje smeštamo u svoje domove i tu čuvamo do potpunog oporavka i udomljenja. Skoro 99% svih aktivnosti udruženja finansiramo iz sopstvenih sredstava. Stoga, usled vremenskih, prostornih, fizičkih i finansijskih ograničenja – nismo uvek u mogućnosti da reagujemo na vaše pozive i poruke, te privremeno ili stalno zbrinemo psa kojem je preminuo vlasnik, macu koja je ostala bez doma usled selidbe ili povređenu životinju sa ulice. Sve to možete i Vi uz malo dobre volje i naše savete (ukoliko su neophodni)!

NAPOMENA: Ako ste pronašli napuštenu ili povređenu životinju, molimo Vas da odmah pozovete najbližu veterinarsku ustanovu. Da biste prijavili slučaj okrutnosti, zanemarivanja ili zlostavljanja životinja, obratite se nadležnoj instituciji za sprovođenje zakona.

POŠALJITE NAM PORUKU

    Vaše ime (obavezno polje)

    Vaš e-mail (obavezno polje)

    Naslov poruke (obavezno polje)

    Vaša poruka (obavezno polje)