Nedavno udomljeni psi i mačke

Mi smo posvećeni brizi za napuštene pse i mačke dok su u potrazi za drugim domom.  Neke životinje su napuštene, druge su spašene sa ulice ili od vlasnika gde su bili zanemareni ili zlostavljani. Brinemo o životinjama svih uzrasta, rasa, uključujući i neke životinje sa zdravstvenim problemima ili problemima u ponašanju. Mi se brinemo o njima sve dok je to potrebno, kao da su naši kućni ljubimci. Pružamo im sigurno sklonište, zdravu hranu, veterinarsku negu, usluge sterilizacije, obuku kada je to moguće i puno ljubavi. Činimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali da njihovi životi krenu na bolje od momenta kada ih spasimo sa ulice do trenutka kada se steknu uslovi za njihov trajni dom. Jer svi oni sanjaju o ljubavi i toplom domu! Mi im biramo domove koji su sigurni, puni ljubavi i gde će o njima nastaviti da brinu plemeniti ljudi velikog srca.

Ovde predstavljamo pse i mačke koji su do skoro bili u nezavidnim životnim situacijama. Mi smo ih spasili, oporavili i učinili delom Pet Mondo porodice sve dok nisu pronašli srećne domove i velikodušne ljude koji su ih usvojili. Usvajanje napuštenih životinja je jedinstvena situacija gde su svi pobednici. Ne samo da napuštena životinja pronalazi dom, već zauzvrat donosi toliko ljubavi i sreće u živote udomitelja. I sa svakim spasenim životom, mi smo jedan korak bliže stvaranju zajednice u kojoj će „sve napuštene životinje da dobiju svoj dom“.

Objavite novosti o Vašem ljubimcu

Usvojili ste ljubimca iz Pet Mondo porodice? Ako ste udomili psa ili mačku koje je do usvajanja zbrinulo naše udruženje, i želite da Vaši ljubimci budu istaknuti u sekciji „Nedavno usvojeni“, pošaljite nam e-mail ili nas kontaktirajte preko našeg naloga Pet Mondo Serbia. Javite nam novosti o vašem ljubimcu i pošaljite nam nekoliko fotografija.

Srećna udomljenja

Svako usvajanje je jedinstveno i posebno iskustvo, a ova sekcija sajta će vam dati dobru ideju kako da zauvek promenite nečiji život. Pregledajte fotografije ispod i pročitajte uzbudljive i dirljive priče o životu naših štićenika pre i nakon usvajanja. Svaka priča je jedinstvena, baš kao što je svaki život jedinstven.

Vaša podrška spašava živote! Svaki život je vredan i svi oni zaslužuju drugu šansu!