Udomljeni psi i mačke45.2022_Nedavno-udomljeni_Mrvica
Još jedna Mrvica

Mrvica je, kao što joj i ime kaže, prava mrvica od psa. Našli smo je samu pored puta, a automobili su prolazili. Niko se nije zaustavio da joj pomogne i zbrine je na sigurno. To smo uradili mi.

43.2022_Nedavno udomljeni_Bjanka
San je postao java

Bjanka već mesecima ima samo jednu želju – da pronađe dom i porodicu koja će je voleti. Otrgnuta iz čeljusti smrti, zbrinuta je kod nas zajedno sa bratom i sestricama iz istog legla. I konačno je dočekala svoj dom.

42.2022_Nedavno udomljeni_Bela
Belin „pun krug“

Došla je na svet na ulici. Tu je nije dočekalo ništa lepo. Čim smo je sklonili dobila je parvo. Jedva je preživela. Danas je potpuno oporavljena i dočekala je svoj dom i ljude kojima će biti centar sveta.

41.2022_Nedavno udomljeni_Beryl (1) (1)
Beri + Noia = Ljubav

Berija smo upoznali u veterinarskoj ordinaciji. Tek ima dve godine, a već je dosadio svom vlasniku. Preuzeli smo ga, zbrinuli i udomili u najbolju porodicu. Beri sada ima šansu za novi, srećniji život.

39.2022_Nedavno udomljeni_Lenka
Lenka u novom domu

Ostavljena je na parkingu zajedno sa svojim štencima. Nemarni vlasnik je nije sterilisao i na taj način sprečio neželjeni okot, već je izbacio na ulicu sa štencima. Posle 2 godine otišla je u novi dom.

38.2022_Nedavno udomljeni_Lea
Lea više nije sama

Lea je prelepa mešanka čivave. Sićušnog rasta, skromnih potreba, ali i takva je postala višak. Za nju su nam se javljali mnogi, pre svega jer je sitna. Lei smo našli najbolji dom i pomogli joj da nastavi život u ljubavi.

37.2022_Nedavno udomljeni_Beba
Beba je sada Mimi

Retko se dešava da nam se jave prijatelji da udome neku od Pet Mondo maca. Ne zato što su naši prijatelji loši ljudi, već što i sami imaju ljubimce. Beba je imala sreću da je udomi naša Ljilja.

35.2022_Nedavno udomljeni_Vida
I Vida u istom domu

Jasmina i njen suprug Nemanja imaju veliko srce! Pored 5 udomljenih ljubimaca, otvorili su vrata svog doma i za Vidu i njenog malog brata Vida. Vid i Vida će živeti zajedno! Imaće ljubav i pažnju u izobilju.

34.2022_Nedavno udomljeni_Vid
Vid se usrećio

Ko kaže da crno mačence ne može da se udomi! Othranjen na flašicu, strpljivo je čekao svoju šansu i dočekao je svoj dom. Udomili smo Vida, a i Vidu kod divnih, mladih ljudi! Njihova priča je inspiracija za sve nas.

32.2022_Nedavno udomljeni_Ceda
Čeda od Novog Sada

Čeda je još jedno prelepo mačence koje je spletom okolnosti završilo na ulici zajedno sa svojom braćom i majkom. Spasili smo ga, zbrinuli, naučili da koristi posip i da jede granule i od nedavno Čeda uživa u novom domu.

1 2 14