Saradnja Pet Monda i OK Vojvodina

Oduševljeni smo sa novom saradnjom! Odbojkaški klub Vojvodina, aktuelni srpski odbojkaški šampion, i Pet Mondo zvanično su se udružili u naporima za poboljšanju života napuštenih životinja. OK Vojvodina je jedini sportski klub u Srbiji sa inicijativom za pomoć napuštenim životinjama!

Saradnja

Partnerstvo sa najboljima – to je naš moto! Odbojkaški klub Vojvodina je aktuelni šampion Srbije – ne samo kada je u pitanju sport, već i po pitanju organizacije poslovanja i pre svega društveno odgovornog poslovanja. Klub je već godinama poznat po svojim humanitarnim i obrazovnim inicijativama. Zaštita i briga za životinje je nova oblast njihovih aktivnosti vezanih za CSR i drago nam je da su se pridružili našoj inicijativi i odlučili da udruže snage sa udruženjem Pet Mondo.

Napuštene životinje, naročito mačke i psi, i dalje su jedan od problema u državi. Napuštene ili odbačene životinje utiču na bezbednost ljudi na ulicama, a često se i bolesti od kojih boluju mogu preneti na ljude ili na druge, vlasničke ljubimce. Odbojkaški klub Vojvodina i udruženje Pet Mondo žele da pokrenu više paralelnih inicijativa. Neke od njih usmerene su na edukaciju dece i najmlađih o životinjama kroz predavanja, obrazovne brošure, kreativne radionice i javne događaje.  Osim toga, planiramo i projekte koji imaju za cilj promociju usvajanja napuštenih životinja, ali i humanitarne projekte čiji je cilj – „pomoć napuštenim životinjama sa ulice“. Pročitajte više ovde.

OK_Vojvodina_1

Related Posts