Pridruži nam se i postani deo Pet Mondo partner programa

Verujemo da je saradnja sa veterinarskim ordinacijama i proizvođačima hrane, suplemenata i opreme za kućne ljubimce, koordinacija aktivnosti sa lokalnim prihvatilištima za životinje i organizacijama za spašavanje životinja – ljudima koji najbolje poznaju njihovu zajednicu, ključ suživota između životinja i ljudi. Kada radimo zajedno, spašavamo još više života. Zajedno, sa našim partnerima iz pet industrije i medijskim partnerima ćemo realizovati našu inicijativu i dostići cilj da sve napuštene životinje dobiju svoj dom.
Veterinarske klinike i ordinacije

Zahvalni smo za podršku veterinarskih ordinacija u Beogradu i Novom Sadu, koje nam daju 10% popusta na svoje usluge kako bi nam pomogli da se brinemo o životinjama koje spasimo sa ulice.

Naši partneri – veterinarske ordinacije takođe pružaju dodatne popuste udomiteljima koji udome nekog od Pet Mondo ljubimaca.

Hvala vam na partnerstvu sa nama kako bismo bolje zadovoljili medicinske potrebe životinja o kojima brinemo.

Proizvođači, distributeri i prodavci

Naši partneri za hranu, poslastice, vitaminske suplemente, opremu i ostale proizvode za pse i mačke mogu da pomognu udruženju Pet Mondo na razne načine – od sniženja do akcijskih proizvoda.

Njihova podrška još nije zaživela u potrebnom obimu, ali bi mogla biti značajn deo promocije i aktivnosti Pet Mondo udruženja.

Skoro 500 džakova hrane godišnje, 100 ogrlica i povodaca, krevetića i činija za vodu i hranu samo je deo naših potrebština.

Organizacije za dobrobit životinja

Stalno tražimo druge organizacije za dobrobit životinja – partnere koji bi mogli da rade zajedno sa nama kako bi olakšali proces spašavanja i trajnog udomljavanja napuštenih pasa i mačaka.

Svako ko deli istu viziju je dobrodošao za saradnju. Ni gledamo ko je i koliko uradio – mi samo brojimo spašene živote. Zajedno možemo mnogo!

Udružimo napore da poboljšamo kvalitet života svih životinja i ostvarimo cilj „da svaki ljubimac ima svoj dom“.

TELEVIZIJA, RADIO, ŠTAMPA I INTERNET

Promocija našeg programa usvajanja, kao i održavanje interesa javnosti za to što radimo san je svake organizacije za dobrobit životinja. Za sve što radimo, neophodna nam je podrška javnosti.

Ključno je da dobijemo priliku da predstavimo naše aktivnosti na bilo kojem mediju – štampanom ili elektronskom.

Uz svaki veliki slučaj spašavanja, medijska pokrivenost privlači veću pažnju javnosti i utiče na svest o dobrobiti životinja.

Sarađujemo sa poslovnim partnerima koji podržavaju programe za dobrobit životinja, događaje usmerene na zaštitu životinja i misiju da sve životinje imaju svoj dom, stvarajući pri tom zajednicu koja se bazira na istinskim vrednostima kao što su saosećanje i podrška.
Kontaktirajte nas za dalju saradnju.