Pridruži se Pet Mondu kao korporativni partner

Nijedan biznis, veliki ili mali, nije odvojen od društva u kome posluje. Potrošači su danas istinski zainteresovani za to na koji se način kompanija ophodi prema njima, životnoj sredini i društvu uopšte, a mnoge uspešne firme u Srbiji imaju dugogodišnju tradiciju društveno odgovornog poslovanja. Strateška partnerstva sa vodećim kompanijama omogućavaju nam da zajednički doprinesemo  napretku lokalne zajednice, smanjimo broj napuštenih životinja i povećamo bezbednost na ulicama. Kada vaša kompanija uspostavi saradnju sa udruženjem Pet Mondo ili sponzoriše neki događaj usmeren na dobrobit životinja, kreira se situacija u kojoj svi dobijaju. To je zato što je biti društveno-odgovorna kompanija predstavlja i dobru poslovnu odluku.

PREDNOSTI SARADNJE SA UDRUŽENJEM PET MONDO

USPEŠNA REALIZACIJA VAŠIH POSLOVNIH CILJEVA
NIZ MARKETING I PR MOGUĆNOSTI
ZAJEDNIČKE VREDNOSTI SA ZAPOSLENIMA I KLIJENTIMA
PRUŽANJE POMOĆI KOME JE NAJPOTREBNIJE

Mogućnosti za saradnju

SPONZORSTVO DOGAĐAJA I STIMULISANJE PRODAJE

Udruženje Pet Mondo ima za cilj da organizuje godišnje, odnosno dvogodišnje događaje kako bi se prikupila sredstva za napuštene pse i mačke, izgradila svest o tragično velikoj populaciji lutalica u Srbiji i povećala šansa za udomljenje životinja bez doma. Sponzorstvom Pet Mondo događaja približavate vaš brend potrošačima, podstičete svest o društvenoj i građanskoj odgovornosti, potrebi za opštim dobrom, uključujete svoje partnere i svoje zaposlene u važne društvene sfere i pomažete napuštenim životinjama da se sklone sa ulice, izleče i nađu svoj trajni dom. Ukoliko ste zainteresovani ili su vam potrebne dodatne informacije pre donošenja odluke o učešću, možete nas pozvati da vam predstavimo naše ideje i projekte. Takođe, možete promovisati koncept da opredeljeni iznos ili procenat od prodaje vaših proizvoda ili usluga bude usmeren ka udruženju Pet Mondo. Na taj način podstičete prodajne aktivnosti i ujedno učestvujete u humanitarnoj misiji.

KOMPANIJSKE NOVČANE DONACIJE I DONACIJE U ROBI

Donirajte mesečno ili godišnje i pomazite nam da spasimo živote. Republika Srbija nažalost ne obezbeđuje značajne poreske olakšice donatorima, tako da je svaka donacija u robi, uslugama ili novcu, pre gest dobre volje i razvijene društvene odgovornosti, nego faktor unapređenja finansijskog rezultata. Sa svoje strane, svih donatorima obezbeđujemo godišnje plakete primenom sledeće kategorizacije:

Bronzana šapa: 50 – 99 € (pokriva sve osnovne troškove za jednog psa za mesec dana)
Srebrna šapa: 100 – 299 € (obezbeđuje vakcinaciju za 15 – 45 životinja)
Zlatna šapa: 300 – 499 € (obezbeđuje 40 džakova hrane za pse)
Platinasta šapa: 500 – 999 € (obezbeđuje sterilizaciju za 10 – 20 kućnih ljubimaca)
Dijamantska šapa: 1.000 € (pokriva sve troškove za jednu životinju tokom cele godine)

DONIRAJTE PROIZVODE ILI USLUGE ZA AUKCIJU I POKLON

Za hranu, zaštitu i negu koja je potrebna životinjama pod našom zaštitom, podrška organizacija je neophodna u misiji udruženja Pet Mondo da unapredi lokalnu zajednicu i smanji broj napuštenih životinja. Doniranje proizvoda ili usluga je jednostavan način da proširite informaciju o svom biznisu, dođete do novih klijenata i podržite naš rad da pomognemo životinjama bez svog doma. Životinje koje su pod našom brigom se oslanjaju na vaše donacije. Pokažite svoju podršku tako što ćete donirati svoje proizvode, usluge ili poklon bonove koji će biti ponuđeni na našim aukcijama za prikupljanje finansijskih sredstava ili biti dodeljeni kao nagrade za učesnike događaja koje organizujemo. Takođe, umesto da kupujete ili primate korporativne poklone, možete razmisliti o tome da vaši zaposleni i poslovni partneri doniraju sredstva udruženju Pet Mondo u čast pojedinačnih ili timskih postignuća, prekretnica u kompaniji ili drugih posebnih prilika.

Sarađujemo sa poslovnim partnerima koji podržavaju programe za dobrobit životinja, događaje usmerene na zaštitu životinja i misiju da sve životinje imaju svoj dom, stvarajući pri tom zajednicu koja se bazira na istinskim vrednostima kao što su saosećanje i podrška.
Kontaktirajte nas za dalju saradnju.