Društvene mreže za novi život

Kada pokušavate da pronađete dom za napuštene životinje, važno je da što više ljudi bude uključeno. Pomozite udruženju Pet Mondo da bude vidljivije na Internetu - delite objave o tome šta radimo i kako i Vi možete pomoći životinjama. Zajedno možemo postići cilj #DaSveZivotinjeImajuSvojDom.

Poput mnogih drugih lokalnih prihvatilišta i udruženja za životinje, i Pet Mondo udruženje se okrenulo društvenim mrežama i elektronskim medijima da bi se lakše i brže širile informacije o ljubimcima koje udomljava. Verujemo da bi to moglo pomoći u promociji naših aktivnosti, objavljivanju i praćenju priča o našim svakodnevnim aktivnostima i našim štićenicima.

Otvorili smo naloge na svim najznačajnijim društvenim mrežama pod imenom Pet Mondo Serbi. Pratite nas, delite i komentarišite naše objave.  Svako od vas može na neki način da postane deo tima za ostvarenje cilja „da svaki ljubimac dobije dom“.Postanite i vi deo Pet Mondo porodice – uključite se! Možda baš vi pomognete da neka kuca ili maca dobije drugu životnu šansu i nađe svoj trajni dom.

Saznajte prvi sve najnovije vesti o spašavanju i zbrinjavanju napuštenih životinja preko naših objava na Facebooku, Tvitteru i Instagramu. Pogledajte video snimke slatkih mačaka i štenaca na našem YouTube kanalu. Podelite ideje i upoznajte druge ljubitelje životinja kroz naš nalog na Pinterest-u. Sve informacije su na samo jedan klik od vas!