Pas kojem su dali samo 1% šansi da preživi

Nalazimo ih duboko u šumi, povređene pored puta, na ulici... Svaka od ovih životinja je posebna priča, ali priča o Nadi i njen put ka oporavku je jedinstvena. Nemojte okretati glavu, nemojte žmuriti jer napuštenim životinjama treba pomoć. Nekad je to samo topla reč, a nekad je to hitna lekarska intervencija!

Nada je jedan od pasa kojeg smo našli u beznadežnom stanju pored prometnog autoputa. Na ivici života i smrti, borili smo se više od mesec dana da se dovoljno oporavi, pa da bude u mogućnosti da izdrži komplikovanu operaciju noge. Četrnaest nedelja kasnije, Nada je napravila važan korak u svom oporavku – pogledajte njen put ka ozdravljenju.

Mi volimo sve životinje, bez izuzetka, ali Nada je čista ljubav! Ona brine o mačićima Bati i Seki (nađenim pored uginule majke) kao da su njeni štenci, ljubi našu predsednicu Milu koja joj redovno previja nogicu, miriše cveće i grli šapicama svakog koga sretne, pa čak i prvi put. Presrećni smo zbog nje i što smo, zajedno sa vama, bili u mogućnosti da joj pomognemo kada su je sati delili od smrti. Njena ljubav i vidljiv oporavak su nam najveća nagrada!