Leni treba naša pomoć

Stariji psi često završe na ulici. Bolesni, iznemogli, zanemoćali - umesto da bezbrižno provedu penzionerske dane, strepe od svakog novog dana. Lena je jedan od naših seniora i sa nama je punih 12 godina. Lena je ozbiljno bolesna i treba joj naša pomoć. Pomozite i Vi!
Lena_portret
Lena_tumor_1
Lena je pas od 12 godina, a kod nas je još od malih nogu. Pronašli smo je u šumi, zajedno sa sestrom Dudom, gde su je ostavili malu i nemoćnu da ugine – od gladi, žeđi ili od hladnoće. Sa nama je od kako je bila štene. Iako divnog karaktera, tiha i nenametljiva ipak nikoga nije osvojila u toj meri da poželi da joj pruži dom.
Lena je samo jedna od brojnih starijih kuca i maca koje su kod nas i koje nikada nisu dobile šansu. Godine su prolazile, a ona je uvek bila tu – dočekivala je nove kuce i mace sa ulice, a ispraćala male sretnike u nove domove. Starost (uglavnom) nije i radost, pa su sa godinama i Lenu sustigle brojne bolesti. Probleme sa kretanjem, sa stomakom, sa ušima… Sve je to Lena stoički pregurala.
Prošle nedelje morala je na hitnu operaciju tokom koje su joj odstranjeni jedan ogroman tumor i još jedna izraslina za čiji nalaz još uvek čekamo. Mišljenja smo da svima, pa i Leni, treba dati šansu – da živi i da se oporavi. Svako od nas ima ljubimca, prijatelja ili člana porodice kome treba pomoć. Pomozite nam da pomognemo Leni i platimo troškove njene hitne operacije. Da staračke dane provede u miru i što bezbolnije. Kad već nikada nije imala svoj dom, da bar u poslednjim danima i mesecima svog života ipak ima nekog ko je voli i misli na nju.
Dinarski račun: 160-504985-67 “Za Lenu”
PayPal: office@localhost
Lena_tumor_3