2022. = godina sreće i uspeha

Nova godina je trenutak kada sabiramo utiske, popisujemo šta smo sve postigli u prethodnih 365 dana, ali i prebacujemo sebi ako nismo stigli da uradimo nešto što smo isplanirali za prethodnu godinu. Iako nas je samo 3 u udruženju, uvek može više i bolje!
Srecna Nova 2022. godina

2021. – godina teških operacija, tužnih rastanaka i ponekih srećnih udomljenja. Kako je prošla ova godina i kako izgledaju naši planovi za 2022. godinu? Za početak, svim ljubiteljima životinja, prirode i dobrim ljudima, srećna Nova godina! Ima li i kod Vas nove doze optimizma? Kod nas ima! Šta nas čeka u godini pred nama, ne znamo, ali mi u nju ulazimo sa mnogo novih ideja i projekata na umu. Svake godine godine pravimo plan aktivnosti udruženja i na kraju godine ih ocenjujemo – šta smo od ciljeva ispunili, a šta nismo. Pa, hajmo redom!
Osvrt na 2021. godinu
U prethodnoj godini imali smo 39 uspešnih udomljenja. Imali smo i nekoliko situacija gde su nas udomitelji zvali da vrate udomljenu životinju – najteže nam je bilo kada su udomitelji vratili kucu Anu. Uzeli su je kao štene, čuvali tri meseca i onda usled problema sa životnim prostorom zaključili da ne mogu da brinu i o Ani. Ana je i dalje kod nas i čeka prave ljude! Napustilo nas je 6 dragih krznenih drugara. Njihovi odlasci, bilo očekivani, bilo neočekivani, uvek nam teško padaju. Sa druge strane, spasili smo preko 50 životinja sa ulice. Više od 50 kuca i maca dobilo je novu šansu za život!
Planovi za 2022. godinu
Naša najveća želja iz prethodne godine ostala je nerealizovana – nismo uspeli da nađemo i da se preselimo u svoj prostor sa svim kucama i macama koje smo spasili sa ulice. Nadamo se da ćemo ovaj važan cilj ostvariti u ovoj godini! Nadamo se i da ćemo imati više od 3 člana jer samo uz veće angažovanje drugih i udruživanje možemo poboljšati nezavidan položaj životinja u Srbiji.