Braća Boki i Leni traže dom!

Našli smo ove slatkiše ostavljene u kartonskoj kutiji na visokoj temperaturi u avgustu. Srećom, naši članovi su naišli na vreme za spasavanje. Nazvali smo ih Leni i Boki. Dečaci su sa nama, imaju sve što im je potrebno, ali traže svoj dom zauvek.

Ne, to nisu dve različite poze! Upoznajte Lenija i Bokija, dva mala brata koja uvek idu zajedno. Nađeni su u kutiji, naravno – pošto su svi odbačeni mačići i štenci smešteni u kutije. Kuja nije bila nigde u okolini. Sve smo više puta pretražili. Ali, to nije najgori deo! Kada smo ih pronašli, u prvi mah nam se učinilo da su ovi jadni mališani natopljeni nečim. Na sreću, ispostavilo se da je u pitanju bio samo njihov urin.

Članovi udruženja Pet Mondo su ih spasili od bolesti i smrti. Boki i Leni imaju našu beskrajnu ljubav, pažnju i sve što im je potrebno, ali nemaju svoj dom. Želeli bismo da ih usvojimo zajedno jer su zaista nerazdvojni. Pomozite Leniju i Bokiju da pronađu svoje ljude koji će ih voleti i brinuti se o njima! A, Pet Mondo će zauvek ostati njihov drugi dom i rezervna porodica.

Leni i Boki su imali sreće što su spašeni. „Voleli bi da imamo prihvatilište u kojem bi se sklonile sve životinje koje srećemo na putu“, napisala je Snežana, jedan od osnivača udruženja Pet Mondo, na svom Facebook nalogu. “Zbog ograničenih smeštajnih kapaciteta (jer sve životinje smeštamo kod članova našeg udruženja) prinuđeni smo da pravimo prioritete i da neke i ostavljamo na ulici. Nadam se da ćemo moći da napravimo prihvatilište za napuštene životinje i konačište za stare i one koje niko neće. To je najmanje što kao ljudska vrsta možemo da uradimo. „