2020 najlepših želja

Vaša podrška za nas znači sve! Pomažemo zanemarenim, maltretiranim i napuštenim životinjama da pronađu drugu šansu za ljubav. Naša misija je jednostavna - spasiti, privremeno zbrinuti, izlečiti i udomiti životinje kojima je potrebna naša pomoć. Hvala na neverovatnoj godini!
HNY_1

Dragi prijatelji,
u ime svih životinja o kojima brinemo i u naše ime, hvala što ste nas pratili i podržavali u protekloj godini. Zahvalni smo na svakoj donaciji, simboličnom poklonu za naše štićenike, podeljenom postu ili lajku. Ljubav prema životinjama i naše aktivnosti usmerene na njihovu dobrobit povezale su nas sa mnogim dragim ljudima i ponosni smo što i drugi ljubitelji životinja cene ono što radimo. Znamo da život na ulici nije lak nikome. Životinje na ulici su prepuštene same sebi, izložene maltretiranju i bolestima, neretko gladne i žedne. Vaš dan možete ulepšati time što ćete jednu takvu životinju pomaziti i dati joj malo vode ili hrane.

HNY_2

Uvek možemo učiniti još više za napuštene životinje, ali zajedno zaista možemo napraviti razliku. Želimo vam srećnu, zdravu i uspešnu 2020. godinu! Volite sebe kao što se vole naši mačji prijatelji Ćabata i Mišikori i radite stvari zbog kojih ćete biti ponosni, kao što je naš Buđa!