Prvih 1000 lajkova na društvenoj mreži Facebook!

Za kratko vreme od kako postojimo, uradili smo mnogo toga! Jedan od važnih segmenata našeg rada je i naše prisustvo na društvenim mrežama i elektronskim medijima. U moru FB stranica, teško je probiti se i naći svoje "mesto pod Suncem". Mi smo uspeli da pridobijemo 1000 pratilaca!
1000 likes

Udruženje Pet Mondo napravilo je prvi korak u osvajanju Internet zajednice – naš Facebook stranica upravo je dobila svog hiljaditog pratioca. Hvala vam svima! Hvala vam što ste zainteresovani za naše udruženje za dobrobit i zaštitu životinja, i što pratite naše objave, komentarišete ih i delite svojim pratiocima. Hvala vam što ste se angažovali zajedno sa nama – proslavićemo ovaj lep trenutak i raditi još više da se priča o dobrobiti životinja još dalje čuje. Ovih 1000 lajkova nam daje snagu da krenemo dalje i smislimo neke bolje i zanimljivije planove za napuštene životinje kojima je potrebna naša pomoć.

Sve naše aktivnosti su usmerene da svaki napušteni pas i maca dobiju svoj trajni dom. Udruženje Pet Mondo pomaže i sklanja ugrožene životinje sa ulice, obezbeđujući im preko potrebnu hranu, veterinarsku negu i pažnju dok im ne nađemo svoj dom zauvek. Mi promovišemo sterilizaciju i kastraciju kako bismo doprineli kontroli populacije napuštenih životinja i ohrabrili kvalitetne odnose između kućnih ljubimaca i njihovih vlasnika kroz edukaciju i obuku. Možete podržati naše inicijative tako što ćete se pretplatiti na naš YouTube kanal ili nas pratiti na društvenim mrežama.