mačke

Nasao sam psa_header
Našao sam psa na ulici – šta sad?
Broj napuštenih životinja u Srbiji je iz godine u godinu sve veći. Neki od pasa sa ulice su tu jer su se izgubili, a neki su namerno ostavljeni od strane neodgovornih vlasnika. Evo nekoliko saveta kako možete proveriti da li pas kojeg ste pronašli na ulici ima vlasnika. Učinite dobro delo! Pročitajte ovaj blog i naučite kako i Vi možete pomoći uz samo malo dobre volje!
Pas_grize_naslov
Upomoć! Pas grize sve po kući
Svaki vlasnik psa se bar u jednom trenutku našao u situaciji da se mora boriti sa psom koji uzima i grize njegove stvari. Bez obzira radi li se o omiljenim papučama, novinama, dečjim igračkama ili čak odeći i nameštaju, ova navika može biti iritantna, ali i opasna za vašeg psa. Stoga je važno da pročitate ovaj blog i saznate šta je neophodno preduzeti protiv grickanja stvari.
Izzy_cover
Prava „Misija za Izzy-ja“
Kako biste reagovali da ste u mogućnosti da spasite jedan život? Da li biste okrenuli glavu, prekrstili se i ponadali se da će to neko drugi učiniti umesto vas ili biste sve ostavili i krenuli u misiju spašavanja? Ovo je priča o spašavanju i udomljenu! Ovo je priča o tome kako je maleno mače izbeglo sigurnu smrt i dobilo šansu za novi život!
Ishrana pasa (1)
Šta je kvalitetna klopa za kuce
Većina stručnjaka se slaže da ishrana psa hranom kojom se i sami služimo nije dobro rešenje. Visoki nivoi šećera i masti u njoj, mogu kod pasa da prouzrokuju velike zdravstvene probleme.Ipak, postavlja se pitanje šta im možemo poslužiti kako bi njihove obroke učinili raznovrsnijim? Da li su granule dovoljne ili je za pse bolja "ljudska" hrana?
Adopt_Alba_cover
Alba konačno ima dom
Vrlo retko nam se dešava da udomimo malo starijeg psa, pa čak i kada je taj pas u najboljim godinama života kao što je naša četvorogodišnja Alba. Kada nas zovu potencijalni udomitelji, uglavnom su zainteresovani za rasne pse, ali štence. Psi kao Alba dele sudbinu drugih odraslih pasa koje niko neće i koji su svima višak.
Mrvica_pas_slomljenog_srca
Mrvica sada ima novi dom
Mrvicinom udomljenju smo se najviše radovali. Ostavljena i odbačena od strane vlasnika, patila je kako samo pas može da pati. Stajala je na prozoru i uporno čekala da se vrate po nju. Ali, taj trenutak nikada nije došao! Mrvica je čekala i konačno dočekala svoj novi dom i vlasnike koji je obožavaju. Zasluženo, nema šta!
Leo_peti_rodjendan
5. rođendan u novom domu
Naš Leo je dokaz da i rasni psi često dele sudbinu mešanaca. Spletom okolnosti našao se na ulici, a mi smo ga preuzeli kad je već počelo "da mu gori pod šapicama". Bez obzira što je rasan, Lea niko nije hteo da udomi. A, onda je našao najbolji dom - porodicu u čijem društvu je proslavio svoj peti rođendan.
Vule_RIP
Ljubav do samog kraja
Još jedan dokaz da od životinja možemo puno naučiti - kako voleti i poštovati starije, kako pomoći onima koji su u nevolji i kako bezuslovna ljubav prevazilazi sve prepreke. Vule i Cveta - pas i mačka. POČIVAJ U MIRU, Vule! Postoji izreka: "svi psi idu u raj." I to nas teši - pozdrav dragi Vule, dok se ponovno ne sretnemo.
Andrea_Picchione_2
Naš novi teniski heroj – Andrea
Mladi teniser Andrea Pićione dokaz je da ljubav prevazilazi sve granice. Nepoznavanje srpskog jezika, propisa, komplikovana birokratija - sve ovo nije bila prepreka za mladog Andreu. Kada je pronašao napušteno štene, nije imao dilemu da li da mu pomogne. A, nije ni koristio činjenicu što je stranac kao izgovor!
Kitten_and_kids_4-cover (1)
Dečaci zbrinuli četiri mačeta
Jeste li znali da možete pomoći životinjama bez obzira na to koliko ste stari? Uzmite, na primer, ove dečake. Iako imaju svega devet godina, oni već više godina ulažu svoje vreme pomažući životinjama! Postoje hiljade pasa i mačaka kojima su potrebni domovi, a postoji i mnogo drugih načina na koje možete pomoći.