Pet Mondo priče

Mrvica_pas_slomljenog_srca
Mrvicinom udomljenju smo se najviše radovali. Ostavljena i odbačena od strane vlasnika, patila je kako samo pas može da pati. Stajala je na prozoru i uporno čekala da se vrate po nju. Ali, taj trenutak nikada nije došao! Mrvica je čekala i konačno dočekala svoj novi dom i vlasnike koji je obožavaju. Zasluženo, nema šta!
13. decembra 2018. Ceo tekst
Leo_peti_rodjendan
Naš Leo je dokaz da i rasni psi često dele sudbinu mešanaca. Spletom okolnosti našao se na ulici, a mi smo ga preuzeli kad je već počelo "da mu gori pod šapicama". Bez obzira što je rasan, Lea niko nije hteo da udomi. A, onda je našao najbolji dom - porodicu u čijem društvu je proslavio svoj peti rođendan.
8. decembra 2018. Ceo tekst
Dunja_stray puppy
Bez obzira da li verujete u slučajnost ili ne, nekada biti u pravo vreme, na pravom mestu - bukvalno znači spašen ili izgubljen život. Sudbina je spojila devojku iz Novog Sada koja je došla u Beograd da radi i maleno štene kome je ona bila jedina šansa za život. Uz pomoć udruženja Pet Mondo, malena Dunja je dobila novi dom.
30. avgusta 2018. Ceo tekst
Vule_RIP
Još jedan dokaz da od životinja možemo puno naučiti - kako voleti i poštovati starije, kako pomoći onima koji su u nevolji i kako bezuslovna ljubav prevazilazi sve prepreke. POČIVAJ U MIRU, Vule! Postoji izreka: "svi psi idu u raj." I to nas teši - pozdrav dragi Vule, dok se ponovno ne sretnemo.
24. avgusta 2018. Ceo tekst
Andrea_Picchione_2
Mladi teniser Andrea Pićione dokaz je da ljubav prevazilazi sve granice. Nepoznavanje srpskog jezika, propisa, komplikovana birokratija - sve ovo nije bila prepreka za mladog Andreu. Kada je pronašao napušteno štene, nije imao dilemu da li da mu pomogne. A, nije ni koristio činjenicu što je stranac kao izgovor!
12. avgusta 2018. Ceo tekst
Kitten_and_kids_4-cover (1)
Jeste li znali da možete pomoći životinjama bez obzira na to koliko ste stari? Uzmite, na primer, ove dečake. Iako imaju svega devet godina, oni već više godina ulažu svoje vreme pomažući životinjama! Postoje hiljade pasa i mačaka kojima su potrebni domovi, a postoji i mnogo drugih načina na koje možete pomoći.
17. jula 2018. Ceo tekst