Pet Mondo priče

Izzy_cover
Kako biste reagovali da ste u mogućnosti da spasite jedan život? Da li biste okrenuli glavu, prekrstili se i ponadali se da će to neko drugi učiniti umesto vas ili biste sve ostavili i krenuli u misiju spašavanja? Ovo je priča o spašavanju i udomljenu! Ovo je priča o tome kako je maleno mače izbeglo sigurnu smrt i dobilo šansu za novi život!
6. oktobra 2019. Ceo tekst
Adopt_Alba_cover
Vrlo retko nam se dešava da udomimo malo starijeg psa, pa čak i kada je taj pas u najboljim godinama života kao što je naša četvorogodišnja Alba. Kada nas zovu potencijalni udomitelji, uglavnom su zainteresovani za rasne pse, ali štence. Psi kao Alba dele sudbinu drugih odraslih pasa koje niko neće i koji su svima višak.
1. avgusta 2019. Ceo tekst
Mrvica_pas_slomljenog_srca
Mrvicinom udomljenju smo se najviše radovali. Ostavljena i odbačena od strane vlasnika, patila je kako samo pas može da pati. Stajala je na prozoru i uporno čekala da se vrate po nju. Ali, taj trenutak nikada nije došao! Mrvica je čekala i konačno dočekala svoj novi dom i vlasnike koji je obožavaju. Zasluženo, nema šta!
13. decembra 2018. Ceo tekst
Leo_peti_rodjendan
Naš Leo je dokaz da i rasni psi često dele sudbinu mešanaca. Spletom okolnosti našao se na ulici, a mi smo ga preuzeli kad je već počelo "da mu gori pod šapicama". Bez obzira što je rasan, Lea niko nije hteo da udomi. A, onda je našao najbolji dom - porodicu u čijem društvu je proslavio svoj peti rođendan.
8. decembra 2018. Ceo tekst
Dunja_stray puppy
Bez obzira da li verujete u slučajnost ili ne, nekada biti u pravo vreme, na pravom mestu - bukvalno znači spašen ili izgubljen život. Sudbina je spojila devojku iz Novog Sada koja je došla u Beograd da radi i maleno štene kome je ona bila jedina šansa za život. Uz pomoć udruženja Pet Mondo, malena Dunja je dobila novi dom.
30. avgusta 2018. Ceo tekst
Vule_RIP
Još jedan dokaz da od životinja možemo puno naučiti - kako voleti i poštovati starije, kako pomoći onima koji su u nevolji i kako bezuslovna ljubav prevazilazi sve prepreke. Vule i Cveta - pas i mačka. POČIVAJ U MIRU, Vule! Postoji izreka: "svi psi idu u raj." I to nas teši - pozdrav dragi Vule, dok se ponovno ne sretnemo.
24. avgusta 2018. Ceo tekst