Mrvica sada ima novi dom

Mrvicinom udomljenju smo se najviše radovali. Ostavljena i odbačena od strane vlasnika, patila je kako samo pas može da pati. Stajala je na prozoru i uporno čekala da se vrate po nju. Ali, taj trenutak nikada nije došao! Mrvica je čekala i konačno dočekala svoj novi dom i vlasnike koji je obožavaju. Zasluženo, nema šta!

Malena Mrvica ima tužnu životnu priču. Kao i 60% svih napuštenih pasa u Srbiji i ona je nekada imala svoje vlasnike. Sa nepunih godinu dana vlasnici su Mrvicu ostavili u pansion za kuce i otišli na godišnji odmor – i više se nikada nisu vratili po nju. Dugo je patila bez svojih ljudi, ali se i njoj sreća osmehnula. Pogledajte kako je Mrvica našla svoje nove ljude u video klipu ispod:

Mrvica i njena porodica se od tada ne razdvajaju – žive na dva kontinenta, u tri države… Mrvica je osvojila njihova srca i danas uživa u domu punom ljubavi. Što je posebno dirljivo, Mrvica i Violeta ne zaboravljaju svoje ostavljene, napuštene i bolesne drugare iz udruženja Pet Mondo – doniraju i pomažu u svakoj našoj akciji.

Related Posts