Latest_news
News-06-02
Sta_kad_se_pas_izgubi
Alo i Pet Mondo u akciji: Šta kad se pas izgubi?
Gubljenje psa ili mačke izjednačava se sa gubljenjem člana porodice, a to je veoma zastrašujuća stvar. Ako vam je pobegao pas, ovaj vodič će vam pomoći da nađete svog krznenog prijatelja i vratite ga kući bezbednog i nepovređenog u najkraćem roku.
Pas na Suncu
Alo i Pet Mondo u akciji: Pas na Suncu
Da li su vaši kućni ljubimci sigurni od UV zraka? Ne, sunce nažalost nikoga ne štedi. Vaš pas takođe može da izgori, iako obožavaju da uživaju na suncu u letnjim mesecima. I ovog utorka, Pet Mondo i dnevni list Alo Vam daju zanimljive savete i daju odgovore na sva važna pitanja o ljubimcima.
Pas-srcani crv
Alo i Pet Mondo u akciji: Srčani crv – opasnosti
Srčani crv, bolest koju prenose komarci, preplavila je Srbiju, a veterinari upozoravaju da je gotovo svaki treći pas zaražen I ovog utorka, Pet Mondo i dnevni list Alo su pripremili za Vas korisne savete o vašim ljubimcima. Pet Mondo ljubimci za udomljavanje su takođe predstavljeni.
Nada_oporavak
Pas kojem su dali samo 1% šansi da preživi
Nalazimo ih duboko u šumi, povređene pored puta, na ulici... Svaka od ovih životinja je posebna priča, ali priča o Nadi i njen put ka oporavku je jedinstvena. Nemojte okretati glavu, nemojte žmuriti jer napuštenim životinjama treba pomoć. Nekad je to samo topla reč, a nekad je to hitna lekarska intervencija!