Latest_news
News-06-02
Stop sign
Online peticija – STOP trovačima
Pokrenuli smo peticiju na sajtu peticije.online pod nazivom "STOP trovačima - ZA ograničen i kontrolisan promet hemikalija i pesticida". Želimo da skupimo što više potpisa i da pošaljemo zahtev nadležnim ministarstvima za izmenu Pravilnika o prometu hemikalija.
Trovanje_pasa_0
Otrovano 5 naših pasa!
Zamislite koliko neko može da bude drzak, pa da u privatni posed baci otrov koji je usmrtio pet pasa?! To su psi koje smo spasili sa ulice, odgajili malte ne na flašicu i neki monstrum je sebi dao za pravo da ih liši života! Koliki nečovek trebaš biti da uradiš tako nešto?!
Macak iz Banje_2
Spašavanje mačka iz Banje
Problem napuštenih životinja u Srbiji prisutan je dugi niz godina. Neodgovorni vlasnici predstavljaju najveći razlog usled kog ulicama ovog grada šetaju napušteni psi i mačke. Njihov život na ulici je svakodnevna borba i nikada ne znaju da li će dočekati sutra.
Macici_borba za zivot-min
Borba za život
Životinje nas čine plemenitima i unose radost u naš život. Za većinu životinja sa ulice svaka pomoć, pa makar i mala, znači spas od izvesne smrti. Mladi, još uvek slepi mačići nisu imali šansu da prežive što od hladnoće, što od gladi i žeđi. Bez majke, sami, prepušteni na milost i nemilost.