Latest_news
News-06-02
Edukacija_cover
Edukacija najmlađih je bitan uslov za zdravo društvo
Svesni da svet bez napuštenih životinja kojem kao pojedinci i kao udruženje težimo ne može da se realizuje bez aktivnog učešća drugih. Kroz niz informativno-edukacionih radionica želimo da skrenemo pažnju svih građana na važnost sistemskih rešenja za sve probleme u oblasti zaštite životinja.
Voda_cover
Voda za životinje sa ulice
U vreme veoma visokih temperatura svima je potrebna voda. Njome se najlakše rashladimo i osvežimo. Kako je ljudima potrebna voda za ugodan topao dan, tako je važna i svim životinjama.Razlika je u tome što se mi možemo snaći, kupiti vodu, znamo gde je ima, a pas to ne može da uradi.
Svetski_dan_zivotinja_cover
Danas je Svetski dan napuštenih životinja
Prihvatilišta i azili su prepuni pasa i mačaka koje je zadesila tužna sudbina napuštanja. Danas se obeležava njihov dan - i danas bi svako od nas trebao posvetiti trenutak razmišljanja o njima. Nijedno živo biće ne zaslužuje da pati - bilo da je životinja, bilo da je čovek. Budimo ljudi!
Alo_novine_logo
Pet Mondo i Alo – zajedno za napuštene životinje
Nastavljamo saradnju sa uspešnim pojedincima i institucijama! Dnevni list Alo i udruženje Pet Mondo inicirali su zajedničku saradnju za dobrobit Srbije i za dobrobit napuštenih životinja. U narednom periodu, svakog utorka ćemo deliti sa čitaocima interesantne teme iz sveta životinja.