Latest_news
News-06-02
Svetski_dan_zivotinja_cover
Danas je Svetski dan napuštenih životinja
Prihvatilišta i azili su prepuni pasa i mačaka koje je zadesila tužna sudbina napuštanja. Danas se obeležava njihov dan - i danas bi svako od nas trebao posvetiti trenutak razmišljanja o njima. Nijedno živo biće ne zaslužuje da pati - bilo da je životinja, bilo da je čovek. Budimo ljudi!
Alo_novine_logo
Pet Mondo i Alo – zajedno za napuštene životinje
Nastavljamo saradnju sa uspešnim pojedincima i institucijama! Dnevni list Alo i udruženje Pet Mondo inicirali su zajedničku saradnju za dobrobit Srbije i za dobrobit napuštenih životinja. U narednom periodu, svakog utorka ćemo deliti sa čitaocima interesantne teme iz sveta životinja.
OK_Vojvodina
Partnerstvo za napuštene životinje
Oduševljeni smo sa novom saradnjom! Odbojkaški klub Vojvodina, aktuelni srpski odbojkaški šampion, i Pet Mondo zvanično su se udružili u naporima za poboljšanju života napuštenih životinja. OK Vojvodina je jedini sportski klub u Srbiji sa inicijativom za pomoć napuštenim životinjama!
Spasavanje Mimana
Spašavanje Mimana – psa setnih očiju
Napušten i uplašen, slomljenog srca i tužan - ovo je priča o Mimanu. Malog psa kojeg smo spasili sa ulice i koji nikada ne bi trebalo da ostane na hladnim ulicama i smrzava se. Pridružite se našim naporima i pomozite Mimanu - usvojite ga, ponudite mu privremeni dom ili donirajte za njegovu hranu i negu!