Latest_news
News-06-02
Akcija Da svaki ljubimac cover
https://www.petmondo.rs/vesti/da-svaki-ljubimac-ima-dom/
Da svaki ljubimac ima dom
Na ulicama Srbije preko 350.000 napuštenih životinja svakodnevno se bori da preživi. Umorni, gladni, bolesni, neretko su i žrtve okrutnih ljudi. U akciji sa TC Promenada iz Novog Sada, Tehnomanije i Pet Republic skrećemo pažnju na probleme životinja sa ulice. Posetite nas 09.04!
2022. cover
https://www.petmondo.rs/vesti/da-nam-svima-2022/
2022. = godina sreće i uspeha
Nova godina je trenutak kada sabiramo utiske, popisujemo šta smo sve postigli u prethodnih 365 dana, ali i prebacujemo sebi ako nismo stigli da uradimo nešto što smo isplanirali za prethodnu godinu. Iako nas je samo 3 u udruženju, uvek može više i bolje!
Stenci iz fabrickog kruga traze dom - cover
https://www.petmondo.rs/vesti/stenci-iz-fabrike-traze-dom/
Štenci iz fabrike traže dom
Nije poznat tačan broj napuštenih životinja koje lutaju ulicama Srbije. U čoporima ili pojedinačno, napušteni psi i mačke se prilagođavaju životu na ulici i borbi za opstanak. U potrazi za hranom i vodom, susreću se s ljudima, koji neretko i neopravdano pokazuju strah, odbojnost i netrpeljivost prema njima.
Lena_tumor_cover
https://www.petmondo.rs/vesti/leni-treba-nasa-pomoc/
Leni treba naša pomoć
Stariji psi često završe na ulici. Bolesni, iznemogli, zanemoćali - umesto da bezbrižno provedu penzionerske dane, strepe od svakog novog dana. Lena je jedan od naših seniora i sa nama je punih 12 godina. Lena je ozbiljno bolesna i treba joj naša pomoć. Pomozite i Vi!