Latest_news
News-06-02
2020-news
2020 najlepših želja
Vaša podrška za nas znači sve! Pomažemo zanemarenim, maltretiranim i napuštenim životinjama da pronađu drugu šansu za ljubav. Naša misija je jednostavna - spasiti, privremeno zbrinuti, izlečiti i udomiti životinje kojima je potrebna naša pomoć. Hvala na neverovatnoj godini!
Sta_kad_se_pas_izgubi
Alo i Pet Mondo u akciji: Šta kad se pas izgubi?
Gubljenje psa ili mačke izjednačava se sa gubljenjem člana porodice, a to je veoma zastrašujuća stvar. Ako vam je pobegao pas, ovaj vodič će vam pomoći da nađete svog krznenog prijatelja i vratite ga kući bezbednog i nepovređenog u najkraćem roku.
Pas na Suncu
Alo i Pet Mondo u akciji: Pas na Suncu
Da li su vaši kućni ljubimci sigurni od UV zraka? Ne, sunce nažalost nikoga ne štedi. Vaš pas takođe može da izgori, iako obožavaju da uživaju na suncu u letnjim mesecima. I ovog utorka, Pet Mondo i dnevni list Alo Vam daju zanimljive savete i daju odgovore na sva važna pitanja o ljubimcima.
Pas-srcani crv
Alo i Pet Mondo u akciji: Srčani crv – opasnosti
Srčani crv, bolest koju prenose komarci, preplavila je Srbiju, a veterinari upozoravaju da je gotovo svaki treći pas zaražen I ovog utorka, Pet Mondo i dnevni list Alo su pripremili za Vas korisne savete o vašim ljubimcima. Pet Mondo ljubimci za udomljavanje su takođe predstavljeni.