Ciljevi i planovi do 2030.

DA LI STE ZNALI?

Preko 350.000 pasa i mačaka je na ulicama Srbije, samo zato što nemaju bezbedno mesto koje bi nazvali domom. Više od 60% njih napustili su njihovi vlasnici. Stoga Pet Mondo želi da sarađuje sa svim zainteresovanim partnerima, ne bismo li taj broj smanjili na nulu do 2030. godine.

Za 2030. godinu postavili smo ambiciozan cilj:

Da sve napuštene životinje u Srbiji dobiju svoj dom.

To je ono čemu teži udruženje Pet Mondo, naši članovi i svi koji podržavaju naš inicijativu. A ovo je rok koji smo sami sebi postavili.

Za ostvarenje naše strategije 2030. neophodno je da sprovedemo sledeće projekte:

Izgradnja prihvatilišta

Više udomljenih životinja

Manje napuštenih životinja

Finansijski održiv model poslovanja

Omasovljavanje naše organizacije

Svesni smo važnosti onoga što radimo, ne samo za dobrobit životinja, već i šire društvene zajednice. I nastavićemo da poboljšavamo svoje aktivnosti u skladu sa sistemom vrednosti koje delimo i ciljevima koje smo zajednički definisali. Ipak, znamo da se značajno veći uticaj može postići ukoliko se udružimo sa pojedincima ili drugim udruženjima, partnerima i poslovnim subjektima.

PRIDRUŽITE NAM SE I NAPRAVITE RAZLIKU

Korporativni partneri

Partnerstvom sa Pet Mondom šaljete pozitivnu poruku Vašim klijentima i zaposlenima da želite da pomognete u formiranju dugoročnih, održivih promena koje su usmerene na dobrobit životinja, ljudi i planete. Vidi našu stranicu Pet Mondo i korporativni partneri!

Partneri - saradnici

Prijavite vaše udruženje, veterinarsku ordinaciju ili vašu prodavnicu za Pet Mondo Partner program, i ohrabrite druge grupe za dobrobit životinja i proizvođače i distributere proizvoda za kućne ljubimce da učine isto. Kada se povežemo i udružimo snage – možemo učiniti više!

Aktivnosti za pojedince

Želite da učinite svet boljim mestom u jednom jednostavnom koraku? Ako ste pojedinac i želite da pomognete napuštenim životinjama, postanite član Pet Monda. Vaš doprinos će spasiti živote u Srbiji vodeći nas put našeg cilja za 2030. godinu – da sve napuštene životinje imaju svoj dom.