Pet Mondo - Ways To Give 01-01
Pet Mondo - Ways To Give 02-01
Pet Mondo - Ways To Give 03-01

Ono što radimo mi – može da uradi i svaki drugi pojedinac, uz malo slobodnog vremena i dobre volje. Kroz udomljenje/starateljstvo Vi spašavate život jednog nedužnog bića i menjate ga na bolje, kroz deljenje naših objava na društvenim mrežama Vi povećavate šanse da se naša ideja o svetu bez napuštenih životinja dalje promoviše, a kroz novčanu ili robnu donaciju učestvujete u obezbeđivanju hrane i veterinarske nege za napuštene životinje.

Sa toliko mnogo problema sa kojima se suočavaju životinje u Srbiji, potrebno je da uložimo zajedničke napore da promenimo stvari na bolje. Ako volite životinje koliko i mi, budite njihov glas tako što ćete postati član Pet Monda. Vođeni osećajem saosećanja, društvene odgovornosti i predanosti, naši članovi igraju važnu ulogu u unapređenju položaja životinja.

Postoji mnogo načina da se pomogne bez ulaganja mnogo vremena, novca ili energije. Svi mi možemo napraviti razliku i spasiti ono što je najvrednije – život. Za druge načine da se uključite, poput  donacija u čast/sećanje na kućne ljubimce i drage osobe, doniranja hrane i drugih potrepština, molimo Vas pogledajte koji su to drugi načini da pomognete.